Samarbejde med søvneksperter

Et fælles mål om at hjælpe børn til bedre søvn

 

Vi samarbejder med en vifte af behandlere og terapeuter, som er eksperter på hver deres område indenfor børns søvnproblemer. Vi deler et fælles mål om at hjælpe børn til bedre søvn, og gennem vidensdeling og faglig sparring får vi som producent adgang til hands-on erfaringer direkte fra klinikken. Værdifuld viden som vi kan bruge til at forbedre vores produkt til glæde for endnu flere søvnramte børn.
Ofte er den bedste løsning på barnets søvnproblemer en kombination af flere tiltag, som typisk involverer fysioterapi, ergoterapi, sansemotorik eller zoneterapi og ofte i kombination med anvendelse af en tyngdedyne for at få ro på nervesystemet. Alt sammen i et fælles mål om at finde løsningen til søvnproblemerne. 

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere herunder:

 


 

Babybehandleren fortæller:

Hos mange af de børnefamilier, som jeg møder i mit arbejde som psykomotorisk terapeut og babybehandler, fylder søvn, (eller mangel på sammen), rigtigt meget. Børn har ikke en døgnrytme når de fødes og har brug for hjælp for at få gode søvnvaner. Når jeg vejleder familier er der både i gode rutiner, i massage og zoneterapi. En tyngdedyne kan ofte være et godt hjælpemiddel til at skabe ro og en oplagt del af en god putte-rutine.

 

Behandlingstilbud:

Jeg brænder for at hjælpe kommende og nye mødre (forældre) godt på vej.

Jeg tilbyder:

· Babybehandling

· Workshops i babymassage

· Graviditetsmassage

· Efterfødselsmassage

· Psykomotorisk terapi

Jeg kommer gerne hjem til jer der bor i Københavns området eller byder jeg velkomne i mit klinikfællesskab @jagtvej17

 

 

Babybehandleren

ved Eline Haugaard

2200 København N

 

www.babybehandleren.dk

@babybehandleren


 

Babyzoneterapeut Stefanie Vinther fortæller:

Søvn har altid været et stort fokus hos forældre - især når den ikke fungerer.

Normal babysøvn er afbrudt babysøvn, men alligevel skal baby, som minimum, gerne op på 2-3 sammenhænge søvncyklusser (1,5-2 timer) for at det kan kaldes normalt.

Vågner din baby hyppigere er der ofte ubalance et sted. Det kan være spændinger, mavebøvl, motorisk uro eller ubalancer i kroppen som kan stamme tilbage fra graviditet, fødsel eller efterfødsel. babyer påvirkes nemlig også af stress, gulsot og meget andet som kan påvirke deres søvn.

 

 

Behandlingstilbud:

Jeg behandler babyer med søvnproblemer, ved at lave et detektivarbejde. Både ud fra forældrenes fortælling, mine spørgsmål og med mine nysgerrige hænder.

Søvnproblemerne stammer ofte fra luft i maven, forstoppelse eller uro i kroppen som ofte kommer fra en stressende/traumatisk fødsel, gulsot eller anden ballade i efterfødselsforløbet.

Jeg behandler primært med zoneterapi, som er en blid, afslappende og effektiv behandling på babys fødder.

Jeg behandler også hyppigt mavebøvl, hjælper med movicol udtrapning, kolik, refluks og generelt mistrivsel og gråd.

 

Babyzoneterapi og babymassage

ved Stefanie Vinther

8230 Åbyhøj (Århus)

 

zoneterapi

kranio sakral terapi

babymassage

 

www.stefanievinther.dk

@stefaniesunivers


 

SanseMotorik Birkerød fortæller: 

Det er fantastisk når børn er aktive! Ved puttetid er det dog knap så hensigtsmæssigt. De trætte børn har to muligheder: At forsætte det høje tempo og holde sig i gang eller geare ned og falde i søvn. Ofte må forældre aktivt hjælpe barnet med at falde i søvn. Gode råd til bedre nattesøvn er velstimuleret sansemotorik, massage og dybe tryk, samt tyngdedynens gode effekt på nervesystemet ved kropsafgrænsning.

 

Behandlingstilbud: 

Jeg tilbyder sansemotoriske undersøgelser, med det formål at sikre barnets sansemotorik er velstimuleret. På den måde opnås de bedste betingelser for en naturlig lyst til leg, udvikling og læring. Hvis barnet er på overarbejde i egen krop, kan det blandt andet komme til udtryk ved kropsligt uro, lange putninger og mange opvågninger i løbet af natten. På baggrund af undersøgelsen planlægges et individuelt tilrettelagt træningsforløb, for at hjælpe dit barn godt videre.

 

SanseMotorik Birkerød

ved Vibeke Røssel

3460 Birkerød

 

Sansemotoriske undersøgelser Individuelt sansemotorisk træningsforløb MotorikHold 0-1år, 1-3år og 3-5år. 

 

www.sansemotorik.net

@sansemotorik.birkerød


 

Barnets Fysio fortæller: 

Den lille baby gennemgår de første leveår en kæmpemæssig udvikling både kropsligt, sansemæssigt og fysiologien i hjernen er under konstant udvikling. Baby har behov for at mærke kropsafgrænsning og kropsligt nærvær for at kunne finde ro og få fornemmelse af egen krop. Tyngde, tryk og taktil stimulering kan give ro på nervesystemet og dæmpe uroen hos baby.

Man skal altid være nysgerrig på hvorfor uroen opstår og hvilken årsag der kan ligge til grund for dette. 

 

Behandlingstilbud: 

Jeg tilbyder en baby – og børnefysioterapeutisk undersøgelse, vurdering, behandling og vejledning til forældre. Jeg har stor fokus på bevægelsesvanskeligheder hos barnet og anvender bl.a. manuel behandling. Hos baby og børn kan nedsat kraft i muskler og stramt væv oftest være årsag til at barnet ikke trives eller har udfordringer med bevægelser/aktiviteter og motorisk udvikling. 

Jeg kommer desuden på hjemmebesøg, så barnet kan være i sine trygge omgivelser og hvor der er tid til snak, nærvær og fordybelse. 

 

Barnets Fysio

ved Lise Holm Frydenlund  

8600 Silkeborg 

 

Børnefysioterapeut 

 

www.lisefrydenlund.dk 

@barnetsfysio