Samarbejde med søvneksperter

Et fælles mål om at hjælpe børn til bedre søvn

 

Vi samarbejder med en vifte af behandlere og terapeuter, som er eksperter på hver deres område indenfor børns søvnproblemer. Vi deler et fælles mål om at hjælpe børn til bedre søvn, og gennem vidensdeling og faglig sparring får vi som producent adgang til hands-on erfaringer direkte fra klinikken. Værdifuld viden som vi kan bruge til at forbedre vores produkt til glæde for endnu flere søvnramte børn.
Ofte er den bedste løsning på barnets søvnproblemer en kombination af flere tiltag, som typisk involverer fysioterapi, ergoterapi, sansemotorik eller zoneterapi og ofte i kombination med anvendelse af en tyngdedyne for at få ro på nervesystemet. Alt sammen i et fælles mål om at finde løsningen til søvnproblemerne. 

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere herunder:

 


 

Barnets Fysio fortæller: 

Den lille baby gennemgår de første leveår en kæmpemæssig udvikling både kropsligt, sansemæssigt og fysiologien i hjernen er under konstant udvikling. Baby har behov for at mærke kropsafgrænsning og kropsligt nærvær for at kunne finde ro og få fornemmelse af egen krop. Tyngde, tryk og taktil stimulering kan give ro på nervesystemet og dæmpe uroen hos baby.

Man skal altid være nysgerrig på hvorfor uroen opstår og hvilken årsag der kan ligge til grund for dette. 

 

Behandlingstilbud: 

Jeg tilbyder en baby – og børnefysioterapeutisk undersøgelse, vurdering, behandling og vejledning til forældre. Jeg har stor fokus på bevægelsesvanskeligheder hos barnet og anvender bl.a. manuel behandling. Hos baby og børn kan nedsat kraft i muskler og stramt væv oftest være årsag til at barnet ikke trives eller har udfordringer med bevægelser/aktiviteter og motorisk udvikling. 

Jeg kommer desuden på hjemmebesøg, så barnet kan være i sine trygge omgivelser og hvor der er tid til snak, nærvær og fordybelse. 

 

Barnets Fysio

Ved Lise Holm Frydenlund  

8600 Silkeborg 

 

Børnefysioterapeut 

 

www.lisefrydenlund.dk 

@barnetsfysio 

 

 

Sansesjov motorik fortæller:

For at dit barn kan give sig hen til søvnen må dit barn, ubevidst, kunne regulere sit nervesystem. De primære sanser har stor betydning for regulering og trivsel. Det er vigtigt at labyrintsansen, hovedbalancen, er velstimuleret - ved at gynge, slå kolbøtter og drej rundt. 

Og særligt taktilsansen, følesansen, har stor betydning for barnets følelses liv. Trykmassage og trykstimuli på kroppen kan være med til at skabe den ro, som for nogle børn er svær at skabe selv.

 

Behandlings tilbud:

Jeg tilbyder individuelle sansemotoriske forløb for børn, som har ubalance i sansesystemet. Jeg møder dit barn og tester gennem leg og øvelser barnets sanser og reflekser og udarbejder en trænings/lege plan for, hvordan du kan få dit barn i bedre trivsel både motorisk og socialt.

 

Sansesjov motorik

Ved Rikke Balling

2730 Herlev

Sansemotorisk vejledning
Babymassage
Babyrytmik

www.sansesjovmotorik.dk

@sansesjov_motorik


 

Sansefys fortæller:

Som fysioterapeut ved jeg hvor vigtig søvnen er for vores udvikling og vores velbefindende. Både for børn og voksne.
Det kan være svært for de små at falde til ro efter en dag med en masse nye indtryk, der skal bearbejdes. Uro i nervesystemet og høj arousal giver motorisk uro og gør det svært finde ro eller at blive i søvnen.

Fysioterapi, sanseintegration og en tyngdedyne øger grouding og kropsbevidsthed, giver ro i kroppen og dæmper arousalniveauet.

 

Behandlingstilbud:

  • Babybehandling
  • Børnefysioterapi
  • Jordemoderydelser
  • Gravidmassage
  • Efterfødselsmassage

 

Sansefys

ved Julie Lade

2500 København (Valby)

 

Fysioterapi
Jordemoder

 

www.sansefys.dk

@sansefys


 

Babyzoneterapi fortæller:

Alt for mange forældre er søvnberøvet takket være deres urolige babyer.

Mange babyer har lange putteseancer, megen urolig søvn i korte intervaller og med mange opvågninger og nogle endda ledsaget af skrig.

Det kan der være mange årsager til fra mavebøvl, kolik, ørerne, tænder på vej eller generel uro. En ting er sikkert. Det påvirker hele familien.

 

Behandlingstilbud:

Jeg hjælper urolige babyer og deres familier med at skabe ro og balance.

Mit speciale er hjemmebehandling i din babys trygge og vante omgivelser. Siden 2010 har jeg cyklet fra baby til baby. Og givet mange tusind babyzoneterapi behandlinger. Online konsultationer er selvfølgelig også en mulighed. Jeg skriver artikler og e-bøger og holder workshops, også i mødregrupper.

 

Babyzoneterapi

ved Helle Munk

Hjemmebehandling i
København og på Frederiksberg

Babyzoneterapi
Babymassage